El puto Camaleó dels putos Itaca Band

Què passa putes? Sempre és d’agrair que una banda es presti a deixar-te les pistes originals per poder fer un puto remix com satanàs mana. Ja ho van fer els putos KOP en el seu moment amb el remix de Freedom, i ara també amb aquesta banda de Montcada i Reixach, els putos Itaca Band, a qui mai estaré prou agrait per les facilitats que m’han donat per remesclar el seu puto Camaleón.

Doncs sí putes i putons, aquesta setmana us porto una remescla d’aquesta puta penya i ho faig a ritme de moombahton perquè us pogueu partir els putos juanetes (“galindons” en la il·lustre llèngua del puto Pompeu Fabra) ballant-lo a les millors putes festes majors del país, que seran totes, perquè tenim unes festes que no ens les mereixem; sí o sí?

Doncs res puta canalla, que us deixo els enllaços del tema a Soundcloud, Hearthis i Youtube, a peu d’article teniu l’enllaç de descàrrega! No m’ho agraïu que algun dia ja ho trobarem.

Una puta abraçada!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s