Els putos Auxili en plan surferu cabalguen l’Ona

Bon dia putes! Ja hi tornem a ser amb això dels putos remixos. Aquesta setmana us porto la meva particular visió d’un tema original dels Auxili, l’Ona. El tema de per sí ja mola que te cagas però he volgut donar-li la volta i aportar la meva visió d’aquest “temassu” que segur que us rebentarà els putos esfínters a ritme de drumstep. Així doncs, ja us podeu descarregar: L’ona (Lo Puto Cat Pimped Mix). A partir d’avui, el trobareu als millors putos afters d’Ibiza i, com no, a Soundcloud, Hearthis i Youtube!

Una cosa us volia demanar. Ja que em curro aquestes putes remescles, almenys difongueu-les a les vostres putes xarxes socials. Penseu que cada cop que compartiu aquest article esteu salvant un puto panda de la Xina, així que, si no ho voleu fer per gust, fe-ho per la tranquilitzar la vostra puta consciència 😉

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s