Als putos “Manel i los 4 40” els puja la puta serotonina

Perrea, perrea! I el puto chiki chiki se baila así!

Com porteu les natges, putes? Avui us porto una puta coseta perquè folleu ballant o balleu follant, que al cap i a la fí és del que es tracta el reggaeton, no?  Doncs res, us presento als putos Manel al més pur estil Daddy Yankee. Aquesta puta penya son uns putos sosos, perquè ens hem d’enganyar? Els fa falta un bon “catxet al cul”. Sí o no? Doncs aquí està Papito Puto Cat per convertir els vostres desitjos en realitat. Hem agafat pels putos ous a aquest quartet i els hi hem apretat una miqueta fins que els hi ha pujat la puta serotonina.

El resultat és: La Serotonina (Lo Puto Cat Raggatanera Mix), una visión mah gosadera, mamita! pa que la gosen todo uhtedeh. O potser enlloc de “papitos” i “mamitas” els hi hauríem de dir “tiets concus”, que és el que semblen. Uns putos tiets d’aquells que viuen en una puta solteria perpètua. Doncs res, que ja no “rajo” més d’aquesta puta tropa i us deixo el remix que, com sempre, podeu escoltar i baixar al puto Soundcloud, Hearthis i Youtube, així com un enllaç de descàrrega a peu de post.

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s