Els putos #Esbarzers de la puta Gossa Sorda!

No sé com ho he fet, però ja m’he tornat a quedar enganxat en els putos esbarzers del puto País Valencià. València és més que puto ska i puta gralla que diuen els Zoo, però aquest puto grup de La Gossa Sorda, junt als Obrint Pas, ens ho han fet creure d’una altra manera, ja que durant anys i anys han fet sonar la puta dolçaina (que no gralla, no fotem!) arreu de la geografia catalana i part de l’estranger.

Doncs res putes, que ja sé que molts direu que els putos Zoo es van adelantar en el remix, ja ho sé, però abans de “garlar”, pareu bé les putes orelles i digueu-me si s’assemblen gaire les dues remescles. Després ja podeu rajar tant com vulgueu que jo faré com si res (juas juas juas) i m’ho tiraré a la puta esquena. Esbarzers (Lo Puto Cat De Socarrel Mix) és una puta visió erótico-festiva en clau de dancehall un pel passat de voltes i un “morenu” que va cridant sentències sense sentit que, dit sigui de pas, queda bé i fa més “jamaicà”. Així que sense més preàmbuls, aquí us deixo el puto remix d’aquesta setmana que, com sempre “amigues meves”, us podeu baixar i/o escoltar a Soundcloud, Hearthis o Youtube.

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s