Les putes @Oquesgrasses capítol 2: “Faves Enlaire” el retorno!

Sí, ho sé! Ja m’ho heu dit un munt de vegades, les Oques Grasses ja les he remesclat. I què putes passa? Es que m’he escoltat tantes putes vegades aquesta cançó, que al final ja hi veia potencial com a puto remix; i va ser un dit i fet! Així que aquí teniu el segon remix que faig d’aquesta puta canalla després del de Petxina Lliure, que sembla que va agradar força. En aquest cas he triat el de Faves Enlaire i l’he colofonejat com a (Lo Puto Cat Partyman Mix). El podeu escoltar al meu Soundcloud, Hearthis i “YouPoni Tube”. A continuació us deixo el video i, més avall, la puta descàrrega gratix del tema. Recordeu que per cada descàrrega que feu, un wombat de l’austràlia tindrà un puto cadellet, així que col·laboreu amb la reproducció d’aquesta espècie tan mona.

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s