Els putos #Inadaptats i Lo Puto Cat “canvien la puta història”

Feia temps des d’aquella ja llunyana etapa dels “mixtapes” que volia remesclar aquest puto tema dels putos Inadaptats, els punkis per excel·lència als putos Països Catalans. Canviarem la història és ja un puto himne per tota una generació que aspirava a quelcom més que la puta música dels putos 90, així que estava en deute amb aquesta colla de rapats que ens van centrifugar l’estómac amb els seus himnes combatius i les seves guitarres estripades. Aquesta vegada, es tracta d’un Deathmatch en el que un puto servidor i aquests putos craks s’enfronten en un ring dubstepero. Prepareu la sonda anal que Inadaptats i Lo Puto Cat Canviaran la puta història!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s