Després dels @KOPoficial, arriba la puta @latrobakungfu a ritme de “roombahton”

Ieeeeejaaaaaa putes! Què passa? Com porteu les cames? Després de saltar amb el darrer remix dels KOP, segur que teniu els putos bessons convertits en trigèmins. Que sapigueu que aquests cabrons (amb tot el carinyu que els hi tinc) han petat les putes estadístiques de reproduccions al Soundcloud en el primer dia des que es va penjar. Són “los putos craks”. Doncs res, que aquesta setmana toca rumbeta bona amb la puta Troba Kung-Fu i el remix que he parit per a la ocasió: Santalegria (Lo Puto Cat Roombah Mix). Alerta amb els subgreus del cotxe perquè us poden fer saltar els putos vidres del “buga”! En fí putes i putos, aquí us deixo el més nou de Lo Puto Cat. Obriu bé la boca que us l’empassareu sencera!

Descàrregues

També hi ha més novetats. Tal i com us vaig informar en el darrer post, molts us heu queixat que Soundcloud us dóna problemes per descarregar els meus remixos, així que he estat consultant alternatives a altres plataformes de difusió i he obert un nou canal a Hearthis.at, que sembla que permet descarregar els temes directament sense haver-se de donar d’alta ni res de tot això. Així, doncs, podeu anar allà i baixar-vos tots els putos remixos que he fet fins a dia d’avui. I un altre puto tema és el puto Facebook, que no m’agrada perquè el puto “Sucarberg” s’està forrant de mala manera a costa del meu puto esforç i, per això, no volia obrir-me pàgina; però clar, després veus que si no estàs al puto “feisbuc” no existeixes, així que, per pura estratègia, he decidit obrir la puta pàgina. Us convido a donar-li like perquè ara mateix som 7 Gats.  Aquí us deixo els enllaços:

hearthisel puto facebook

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s