Els putos @KOPoficial criden “Llibertat!” a ritme d’electrònica

Ei putes i putos! Avui estic especialment feliç per dos motius: Primer, perquè he remesclat una puta banda que ho peta allà on va (com la cervesa aquella que on va triomfa) i segon, perquè aquesta vegada he comptat, no només amb el seu consentiment, sinó que també amb la seva col·laboració, ja que molt desinteressadament, m’han cedit les pistes originals per fer un puto remix que ho peti de debò. Es tracta de Freedom (Lo Puto Cat Electro Disturbis Mix), un puto hit dels putos KOP, que ja ho va petar en aquell ja llunyà Internacionalista del 1998 i que ara, aprofitant la puta “reembranzida” del grup han tornat a enregistrar actualitzada i amb noves col·laboracions.

La veritat és que es treballa molt a gust quan no t’has de preocupar d’eliminar freqüències molestes o d’intentar que no se senti tant la caixa. Així que GRÀCIES putos KOP per donar-me aquesta puta oportunitat. Espero que en un futur, totes les putes bandes posin les mateixes facilitats per fer que tota la puta música de casa nostra soni a tot arreu. Com sempre, us podeu descarregar gratuïtament el tema al meu Soundcloud i punxar-lo fins a la sacietat, així com també el teniu disponible al meu canal de Youtube.

P.D.: Sé que Soundcloud dóna alguns putos “problemillas” per descarregar els temes. Estic estudiant noves possibilitats per fer més fàcil la descàrrega dels audios. Ens veiem en breu!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s