El puto remix dels putos @buhosoficial bramant més fort que mai

Iep trossos de putes! Com ho porteu això? Aquesta setmana us porto una remescla de les de parxe a l’ull (“pirata”) que us deixaran l’anus dilatat com un hula-hop. Ni més ni menys que un temasso dels BuhosBrama, que jo he retitulat com a Lo Puto Cat Electrocute Mix.  Com sempre, podeu descarregar-vos tooooooootes les remescles que he anat fent a través del meu Soundcloud i visualitzar-les a través del meu canalillo de Youtube.

Aprofito per anunciar-vos que estic acabant la primera puta remescla “legítima” per dir-ho així dels putos KOP, que han tingut el puto detall de cedir-me les pistes originals per poder treballar com Déu mana! Ja tinc ganes de presentar-vos-el, però mentrestant… Aquí teniu el puto remix dels putos Buhos!

Salut putetes meves!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s