El puto nou remix de la puta @lapegatina “Maricarmen”

Què passa putots i putotes? Todo bién? Todo correcto? Y yo que me alegro! Aquesta setmana us porto una remescla d’una de les putes bandes amb més ressò mediàtic dels putos Països Catalans. Ells es fan dir La Pegatina i un dels seus majors èxits és Maricarmen, una dona que no sap que el seu fill es passa les nits ballant els putos remixos de Lo Puto Cat a la puta discoteca. Doncs bé, aquí us deixo la meva puta nova creació, un remix en clau de dupstep que us podeu descarregar “gratix” per petar-ho a les vostres raves: MARICARMEN (LO PUTO CAT DUBSTEPA MIX).

Au! Que ho disfruteu!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s