El puto @animalgrup i el meu puto nou remix

Iep putos i putes del cap dret! Ja tornem a fer l’animal una vegada més, i mai millor dit. Després d’aplicar la pena capital a la meva particular cadira elèctrica als Aspencat, Oques Grasses i Pirats Sound Sistema, ja tornem a ser aquí amb una puta nova idea estrambòtica d’aquell que us fa moure el cucu i us estima com la vostra àvia. Aquesta vegada, el tronista escollit ha estat el puto Animal i el seu single de presentació Només amb tu, al qual li he aplicat una bona dosi de corrent elèctrica als m*****s. A més a més, per tots aquells que m’ho demanaveu, he activat les descàrregues gratuïtes a través del meu Soundcloud on podreu baixar-vos les putes remescles que vaig fent i escoltar-les a tot drap fins que els veïns us denunciïn per puto escàndol públic.

A disfrutar-ho putots revetllers!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s